Trainingen

Trainingen

Praatjes met Pootjes biedt groepstrainingen aan. De trainingen worden gegeven in de praktijkruimte van Praatjes met Pootjes of door een vooraf te bepalen locatie. De trainingen gaan over diverse onderwerpen en worden op vaste data georganiseerd. Interesse in een training? Laat het ons weten. Houd onze social media kanalen in de gaten wanneer er weer een training op de planning staat.

Wij bieden trainingen aan binnen onderstaande onderwerpen:

Weerbaarheid

Heb je moeite met het aangeven van je eigen grenzen? Voel jij je niet altijd even zelfverzekerd? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen?

Dan is deze training wellicht wat voor jou! In deze training leer je jouw eigen grenzen herkennen en erkennen. Aan het eind van deze training kan jij jouw eigen grenzen aangeven en dit op een adequate wijze overbrengen. Je voelt je hierbij zelfverzekerd en bent niet bang om voor jezelf op te komen.

Opvoeders en jeugdigen kunnen hieraan deelnemen.

Kosten

Vrijblijvende kennismaking
Vier groepssessies van 120 min.
Tips & tricks op papier
€ 680

Training Doetinchem
liefdevol opvoeden

Kosten

Vrijblijvende kennismaking
Twee groepssessies van 180 min.
Tips en Tricks op papier
€ 510

Opvoedtraining

Heb jij het gevoel te weinig invloed te hebben op jouw kind/puber? Wordt er niet positief gereageerd op jouw grenzen en regels? Voel jij je onzeker in opvoedsituaties?

Bovenstaande vragen worden beantwoord in de opvoedtraining. Samen wordt er gekeken naar positief opvoeden. Hoe maak jij opvoeden leuk voor zowel jouzelf als jouw kinderen? In deze training leren jullie als groep om op een liefdevolle wijze grenzen aan te geven. Jij leert steviger in jouw schoenen te staan en oog te houden voor de behoeften van jouw kind.

Opvoeders van jeugdigen kunnen hieraan deelnemen.

Emotieregulatietraining

Vind jij het lastig om met jouw emoties om te gaan? Weet jij vaak niet zo goed hoe je jouw emoties moet uitten? Ervaar je weinig controle over het uitten van jouw emoties?

Dit alles wordt behandeld in de emotieregulatietraining! Jij leert jouw emoties eerder aanvoelen en hier passend en tijdig op te reageren. Er wordt gekeken naar wat voor jou een prettige manier is om hier beter mee om te leren gaan en je krijgt handvatten mee om controle te hebben over jouw emoties en het uitten daarvan.

Opvoeders en jeugdigen vanaf 9 jaar kunnen hieraan deelnemen.

Emotieregulatie Individueel

Vrijblijvende kennismaking
Twee groepssessies van 120 min.
Individueel maatwerkadvies
Tips & tricks op papier
€ 370

coaching Doetinchem

De trainingen kunnen tevens door organisaties/scholen geboekt worden. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het is een leuk hondje, dat komt door zijn staartje.
– Jonas, 11 jaar
Vooral t hondje was cool en de opdrachtjes met de hond waren leuk.
– Natan, 9 jaar
Het contact van tessa met de kinderen is natuurlijk, open en energiek. Ze geeft opdrachten en observeert. Tessa volgt wat er gebeurt, zonder voorkeur voor een bepaalde uitkomst. Alles mag en kan en is goed.
– Laura, moeder