Gedragsbegeleiding voor de hond

Praatjes met Pootjes hecht veel waarde aan de communicatie tussen mens en hond. Wij zijn dan ook van mening dat je erg veel plezier uit het contact met jouw hond kan halen. Vanuit onze deskundigheid begeleidt Praatjes met Pootjes hondeneigenaren, daarom graag bij het versterken van de onderlinge band. Dit doen wij middels een positieve benaderingswijze.

In de begeleiding en coaching krijg jij als hondeneigenaar handvatten mee voor het leren lezen en het begrijpen van de hondentaal. Daarin word jij in jouw eigen kracht gezet en werken we naar zelfstandigheid. Uiteindelijk is het immers de bedoeling dat je Praatjes met Pootjes niet meer nodig gaat hebben. Krijg door onze begeleiding en coaching weer vertrouwen in jouw hond en leer genieten van elkaars aanwezigheid.
Tevens hebben veel honden baad bij natuurgeneeskunde, om de prikkels wat af te vlakken. Dit kan goed ingezet worden tijdens de gedragsbegeleiding. Ook dit bieden wij in samenwerking met een diernatuurgeneeskundige sinds kort aan!

De gedragsbegeleiding wordt aangeboden in diverse pakketten, maar het is ook mogelijk om dit helemaal zelf vorm te geven (zie vrij begeleidingstraject). Bij de pakketten wordt er 50% van de kosten voorafgaand aan het traject voldaan en 50% achteraf.
Wil je graag eerst kennismaken? Een kennismaking van een half uur is altijd vrijblijvend en kosteloos, echter moeten hier wel reiskosten voor berekend worden.
Alle tarieven op onze website zijn inclusief BTW en exclusief *reiskosten en *reistijdvergoeding.
Lees voor het aangaan van een overeenkomst, altijd de algemene voorwaarden.

Tarieven

 

Vrij aanbod

Het invullen van een vragenlijst door de klant € 25
Observatie op eigen locatie (60 min.) € 95
Coachgesprek online via Teams (60 min.) € 90
Privébegeleiding op eigen locatie (60 min.) € 95
Tips & trics op papier € 45
Tussentijdse telefonische ondersteuning € 80
Fotoshoot incl. 2 foto’s op hoge resolutie (60 min.) € 110
Online consult door natuurgeneeskundige € 85
Reiskosten € 0,19 per km

Online Pakket

Dit pakket bestaat uit:

Het invullen van een vragenlijst door de klant
4 coachgesprekken via Teams
Tips & trics op papier
Tussentijdse telefonische ondersteuning
Optie: observatie op eigen locatie voor € 95,- extra
€ 450 (je bespaart € 55)

 

Gedragsbegeleiding

Dit pakket bestaat uit:

Het invullen van een vragenlijst door de klant
Observatie op eigen locatie
4 keer privébegeleiding op eigen locatie
Tips & trics op papier
Tussentijdse telefonische ondersteuning
€ 560 (je bespaart € 50)

 

Jullie band in beeld

Dit pakket bestaat uit:

Coaching “wie ben jij, wie is mijn hond
en wie zijn jullie samen”
Haal hiermee het optimale uit jullie band
Coachsessie + fotoshoot (120 min.)
Ontvang 2 foto’s digitaal op hoge resolutie
Bestel evt. foto’s bij voor € 15,- per stuk
Zelf te kiezen locatie
€ 275

Gedragsadvies

Dit pakket bestaat uit:

Het invullen van een vragenlijst door de klant
Observatie op eigen locatie
1 keer privébegeleiding op eigen locatie
Tips & trics op papier
4 weken tussentijdse telefonische ondersteuning
€ 280 (je bespaart € 55)

 

Online hondentraining

Dit pakket bestaat uit:

Het invullen van een vragenlijst door de klant
10 oefeningen om met jouw hond uit te voeren.
Gericht op het leren kennen van de
taal van jouw hond en het versterken van jullie band.
Tips & trics op papier
2 coachgesprekken via Skype
E-book “Een hechte vriendschap”
Tussentijdse telefonische ondersteuning
€ 450

*De genoemde prijzen op onze website zijn exclusief reiskosten van 19 cent per gereden kilometer.
*Praatjes met Pootjes is bereid het land door te reizen voor de coaching en begeleiding, maar vraagt vanaf 30 minuten reistijd, naast de reiskosten, € 18,75 per kwartier een reistijdvergoeding (naar beneden afgerond).

Bestel ons e-book over de communicatie van mens en hond hier!

Praatjes met Pootjes heeft een e-book geschreven over de communicatie tussen mens en hond. Het e-book biedt inzichten en handvatten om jullie onderlinge band hechter te maken.
Bestel het e-book door onderstaande gegevens in te vullen en ontvang het boek binnen 2 dagen in jouw mailbox!Via een facebook pagina speciaal voor de Shina Inu ben ik samen met mijn moeder Tessa tegen gekomen die een hele steun is voor ons angstige hondje. Tessa motiveert, adviseert, informeert en begeleid ons om het beste uit ons hondje te halen met resultaat. Tessa is een hele goede hulp die altijd voor ons klaar staat. Zeker 5 sterren waard!
– Catelijne

Tessa is de meest bevlogen vrouw op het gebied van honden- en baasjestraining die ik ken. 
Lief, empathisch, geeft eye catchers. Heeft alle aandacht voor de thuissituatie en voor de interactie tussen mens en hond. Ze geeft gouden do’s en dont’s, tips, tops en tricks. 
Ik raad haar iedereen aan als coach. Ze is er één uit duizenden. Schaal 1 op 10 is Tessa een 11.
– Hester

Via de opleiding dog Assisted interventions kwam ik bij praatjes met Pootjes terecht. Ik hield altijd al de facebook pagina in de gaten en ik heb bewondering wat tessa en djen allemaal samen doen.
Toen ik haar mooie foto’s zag wilde ik dat ook graag samen met Pasja voor mijn eigen bedrijf Chavera.
En zo kwam ‘jouw band in beeld’ ter sprake. Een coach sessie samen met foto’s. We spraken af bij de haterste vennen en ik had er meteen een goed gevoel bij. Tessa is een professionele open jonge vrouw die ervoor zorgde tijdens het wandelen dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Maar ook Mijn onzekerheden en twijfels kwamen naar boven. Aan de ene kant is dat heel onprettig omdat confrontatie met je eigen gevoel zwaar is, maar het is ook essentieel om deze gevoelens in te zien en er aan te werken.

Pasja en ik zijn en team. Wij werken samen om mensen /kinderen te helpen, maar Tijdens de wandeling voelde ik ook frustraties omdat pasja eigenlijk alleen maar gefocust bleef op takken in het water en niet op mij. Ik wilde foto’s maken samen met haar, maar pasja leek totaal niet geïnteresseerd. Wat hierin echt super fijn was is dat Tessa mij confronteerde met deze gevoelens. Ze waren duidelijk van mij af te lezen, en ze vroeg me dingen waardoor ik besefte dat ik met mijn gedrag niet verder zou komen.

Zo heb ik tijdens de coach sessie echt veel verschillende gevoelens gehad, blij, tevreden, gefrustreerd, bang, onzeker, maar ook steeds meer gesterkt in ons kunnen. En dat is ook wat ik het meeste heb overgehouden aan de coach sessie. Vertrouwen in mijzelf en in pasja, we zijn al een heel eind op weg en wij gaan de goede kant op. Tessa heeft me geholpen met prachtige foto’s en om mijn band met mijn trouwe lieve viervoeter te versterken!
– Alies