kinderboek

Kinderboek Sofie en Saki

Sofie en Saki is een kinderboek geschreven ter bevordering van de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het kinderboek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Doordat het een kinderboek is ter bevordering van de ontwikkeling, zit er geen “tot” leeftijd aan verbonden. Het kan kinderen in diverse leeftijdscategorieën ondersteunen in hun ontwikkeling. In het boek wordt aandacht besteed aan de communicatie tussen mens en hond. Evenals in onze werkzaamheden vanuit Praatjes met Pootjes. Door het (voor)lezen van dit boek ontvangt het kind erkenning, wat de eerste stap is naar verbetering en zelfontwikkeling!

Sofie en Saki gaat over het onzekere meisje Sofie, dat moeite heeft met contact maken. In het boek komt daarmee het verlaagde zelfbeeld dat kinderen kunnen hebben naar voren. Saki het hondje, helpt haar contact te maken. Voor het eerst bouwt Sofie een vriendschap op en maakt zij contact met Saki. Kinderen die dit boek lezen, of voorgelezen krijgen, worden meegenomen in de manier waarop Sofie door Saki tot bloei komt en groeit in haar zelfvertrouwen. Naast dit, sluit het boek aan bij de belevingswereld, waardoor het ook voor kinderen zonder een verlaagd zelfbeeld, een leuk en leerzaam boek is om te lezen of voorgelezen te krijgen.

In het kinderboek komen veel illustraties voor, welke zijn gemaakt door Cindy Soumeru. Zij heeft zichzelf dit vak eigen gemaakt en illustreert al haar hele leven. De illustraties zijn bewust soms wat buiten de lijntjes en simplistisch. Dit sluit aan bij het thema van dit boek. Tevens zit er een opbouw in kleurgebruik in het boek. De emoties die het boek uitdraagt worden hierdoor steeds intenser en vrolijker. Het kind zal deze emoties ervaren tijdens het (voor)lezen van het boek.

kinderboek
4
  • Sofie & Saki kan gebruikt worden om het gesprek met kinderen aan te gaan over emoties, gevoelens en ervaringen. Door de vele illustraties en het (voor)lezen is dit op een laagdrempelige wijze te bespreken met het kind. Hierdoor is het boek tevens uitermate geschikt voor ouders en opvoeders, maar ook voor professionals die met kinderen vanaf 4 jaar werken.
  • Het boek kost € 17,50 exclusief verzendkosten.
  • Na bestelling, wordt Sofie & Saki binnen 5 werkdagen naar jou verzonden*.
    * Let op! Wegens zwangerschapsverlof kan de verzending wat langer duren dan gebruikelijk
  • Niet tevreden? Neem dan contact met ons op.
    Retourneren is toegestaan, de kosten hiervan zijn echter voor de klant. Retourneren is mogelijk binnen 28 dagen. Het boek moet hiervoor onbeschadigd zijn, zonder vouwen, scheuren etc. Mits het boek al beschadigd bij u is aangekomen, neem dan binnen 2 werkdagen na ontvangst contact met ons op. Retourneren is dan voor onze rekening.
1

Het kinderboek kost € 17,50 en hiermee doneer je ook nog € 1,- aan de hondjes van Shiba Rescue!
UITVERKOCHT!

Vul onderstaand formulier in, verzend jouw betaling en het boek wordt binnen 5 werkdagen naar jou toegezonden!
Je hoeft hier niet voor thuis te blijven, het boek past door de brievenbus.